top of page
  • Foto van schrijverLiselotte

HBOT blog #1

Ik heb een nieuwtje. Ik ben afgelopen maandag gestart met een reeks nieuwe behandelingen. HBOTs dit keer. Dat staat voor HyperBaric Oxygen Therapy. En ja.. In Nederland! Is dat even praktisch. In Rijswijk op slechts 12 minuten rijden van mijn huis. Wat een verschil ten opzichte van mijn escapades in Cyprus!


En een nieuwe reeks behandelingen betekent ook een nieuwe reeks blogs.

Ik zal de komende tijd gaan bijhouden hoe ik me voel, wat er met me gebeurt en hoe ik de behandelingen ervaar.

Het is natuurlijk al even geleden dat jullie van me gehoord hebben. De periode rond de kerst was zo verschrikkelijk druk, en daarna ging ik ook nog een weekje op wintersport (later meer daarover) dat er gewoon geen ruimte was om me bezig te houden met mijn blog. Dat is ook een onderdeel van deze ziekte, je kunt nou eenmaal niet alles doen wat je graag wilt omdat je zo vermoeid bent. Dan blijft het belangrijk om keuzes en afwegingen te maken.


Ik heb op deze site eens verteld over eerdere HBOT behandelingen als onderdeel van mijn behandelingen op Cyprus, en wat de voordelen zouden zijn bij long covid/PASC/post covid syndroom. maar zal later in deze serie hier nog verder op in gaan, evenals het relevante wetenschappelijk onderzoek.


Ik krijg in totaal 40 behandelingen, en daar doe je dan 8 weken over. Dat betekent iedere werkdag een behandeling. Ik heb er nu 4 gehad. Ik kan je vertellen, deze week tot nu toe was ZWAAR. Ten eerste zijn de behandelingen heel vermoeiend en kosten ze veel tijd.

Ik ben daarom op zoek naar een nieuwe balans, waarin ik de behandelingen kan combineren met oefeningen, wandelen, werk, sociale contacten, keto/Wahls dieet en ook nog af en toe ontspannen! Ik wil zo veel mogelijk uit deze periode halen, dus alles wat goed is voor mijn gezondheid heeft prioriteit. Maar tegelijkertijd wil ik ook niet mijn vorderingen op reïntegratie van werk verliezen. Al die afwegingen!


Snel meer.


Liefs,


Liselotte


Ps. Je kan je aanmelden voor een email alert op de homepage als je een berichtje wil bij een nieuwe blogpost!Heb je vragen over mijn posts, ervaringen met long covid, HBOT of H.E.L.P. apherese? Schroom niet om een berichtje achter te laten onder aan de homepage of hieronder.Recente blogposts

Alles weergeven

댓글 1개


wirad4
2023년 1월 26일

Succes Bibi!🔆👍💪🏻🏝!


좋아요
bottom of page